Helstøpt gummi

Helstøpt gummi, et populært fallunderlag for lekeplasser og barnehager, treningsparker og ballbaner.

Vår erfaring - din trygghet!

Teamet bak UniSoft fallunderlag har over 15 års erfaring innen fallunderlag for lekeplasser, og det er med denne kunnskapen de har utviklet et gummidekke av høy kvalitet. Fokus på råvarer og utvikling gjør UniSoft til et trygt valg for din lekeplass. Sandvik har jobbet med helstøpt gummidekke siden 2008, og er stolt importør av UniSoft fallunderlag i Norge. UniSoft EPDM er designet for lekeplasser, ballbaner, sport og rekreasjonsområder. 

UniSoft er et helstøpt fallunderlag designet for å minimere skader, slitasje og for demping av fall.

Følgende farger er tilgjengelig i EPDM. UV stråling kan over tid påvirke gummidekket. Noen av fargene kan falme over tid. Den er fleksibel, solid, værbestandig og vanngjennomtrengelig. UniSoft helstøpt fallunderlag krever ingen kompliserte el­ler tidskrevende vedlikeholdsoperasjoner. Den er enkel å rengjøre, og den har en sklisikker overflate.

UniSoft er sømløs og uten skjøter. Den fungerer derfor meget bra for rullestolramper, trapper og andre områder hvor det er fare for å skli.

Last ned brosjyre

UniSoft er et to-lags fallunderlag utviklet med tanke på miljøvennlighet og sikkerhet. Vi jobber kontinuerlig med våre faste leverandører for å utvikle produktet og dette har ledet frem til et fallunderlag med høy fleksibilitet. Fokus på detaljer og produksjonsprosessen gjør UniSoft til et miljøvennlig og sikkert valg.

Baselaget består av 100 % resirkulert gummi. UniSoft bruker ferske gjennomfargede EPDM-granulater, hvor fargen ikke er malt eller beiset på granulatenes overflate. 
UniSoft EPDM System oppfyller sikkerhetsreglene og er testet og godkjent i henhold til EN1177

Last ned brosjyre her.Dine idéer – vår utfordring

Med vårt utvalg på 24 farger er det bare fantasien som sette grenser for designet på fallunderlaget. Hva med å integrere en logo i fallunderlaget, eller fisker rundt den flotte lekeskuten? Dersom man ønsker å bryte opp lekeplassen med varierte farger, eller man vil legge inn mer avanserte mønstre eller 3D figurer, så er dette mulig med UniSoft.

Sandvik sine erfarne installatører hjelper deg med å realisere dine idéer.

Har du spørsmål om Helstøpt gummi?

Send oss en melding i skjemaet under, og vi vil svare deg så snart som mulig. Du kan også ringe oss på 405 300 30

Fyll inn kontaktperson her Fyll inn epostadresse her